GRATIS SEO ANALYSE​

SEO

Få udarbejdet en personlig videoanalyse af din SEO-profil

Jeg tilbyder dig en helt gratis SEO analyse, giver dig altså et indblik i hvor din side står styrkemæssigt i forhold til konkurrenterne og hvad du kan gøre for at opnå bedre placeringer.

Med analysen får du et redskab som du kan bruge med det samme, til at påbegynde din sides synlighed i Google.

Hvad er en SEO analyse?

En SEO analyse er en grundig analysering af din hjemmeside, samt hvilke søgeord der potentielt vil have størst værdi for dig at blive fundet på.

Når jeg udarbejder en grundig SEO analyse (søgeordsanalyse), finder jeg altså frem til hvilke søgeord, og søgninger som vil kunne bringe dig størst mulig værdi, i forhold til konkurrencen kontra værdien den leverer til din hjemmeside.

On-page SEO

Ud over søgeordsanalysen, gennemgår jeg grundigt din hjemmeside for fejl, mangler og optimeringspunkter, dette kalder vi for on-page SEO/onsite SEO og teknisk SEO, og giver os et fuldt overblik over alle tiltag der skal iværksættes, for at få størst muligt effekt, af din fremadrettede søgemaskineoptimering. Læs meget mere om hvad On Page SEO er.

Offpage SEO

En SEO analyse dækker også over det vi kalder for offpage SEO, det er altså alt det der foregår alle andre steder end på din egen hjemmeside, så som hjemmesider der linker til dig.

Du kan læse meget mere om hvad SEO er, i min artikel “Hvad er SEO?

Udvidet og dybdegående SEO analyse af din hjemmeside

Med en dybdegående SEO analyse får du altså:

  • En analyse og overblik over hvilke søgeord du bør arbejde med.
  • Hvor stor konkurrence der er på søgeordene.
  • Hvilket indhold du bør skabe.
  • hvilket indhold der skal optimeres.
  • Alle onpage optimeringspunkter.
  • Din domænes linkprofil.
  • Og meget mere…

Hvorfor er SEO vigtigt?

SEO er vigtigt af den enkle årsag, at du jo gerne vil have at kunder skal kunne finde dig, når de søger rundt på det store internet.

Der er mange parametre man kan optimere, og skrue på, og det vil sige at der ikke er én enkelt løsning som gælder for alle hjemmesider.

SEO er en individuel øvelse, og kræver derfor altid en grundig SEO analyse inden opstart.

Vi anbefaler dig derfor at få lavet denne gratis SEO analyse, for at få en lille indblik i hvor du står, og hvad du kan gøre bedre for at løfte din hjemmesides placeringer i Google.

Få din gratis SEO analyse af hjemmeside

Det er ikke meget man får nu om dage til 0 kroner.

Men du får her mulighed for at få en gratis analyse af din hjemmesides SEO.

Du vil modtage en personlig video, hvor du kan følge med på skærmen, og høre mine kommentarer, imens jeg gennemgår din hjemmesides SEO profil. Jeg vil vise dig hvilke mulige tiltag, der kan arbejdes med for at opnå bedre placeringer i Googles søgeresultater.

Du får her en kort, men gratis gennemgang af din hjemmeside, med faktiske forslag til tiltag.

Hvilke SEO værktøjer kan du bruge?

Der findes et hav af SEO værktøjer som du kan bruge!

Der er både de gratis værktøjer, men også de betalte seo værktøjer, og nogle bedre end andre.

Skal du til at arbejde med SEO, anbefaler jeg da helt klart at anvende et professionelt betalt værktøj. Men skal du blot lege lidt, eller selv prøve at optimere lidt, for at se om du selv kan hitte ud af det. Så er det jo oplagt at starte ud med et af de gratis værktøjer der findes på markedet.

Der er også en håndfuld af de rigtig gode værktøjer, som tilbyder en gratis prøveperiode, eller en prøveperiode til 1,2 eller 7$.

Et af de helt plante værktøjer, er natuligvis googles egen værktøj, Google Search Console. Men hvis du er interesseret i at se og høre mere om de SEO værktøjer der eksisterer, og som jeg også selv anvender. Så vil jeg anbefale dig at læse artiklen her: Bedste SEO Værktøj

dennis bank hansen

Spørgsmål til SEO analyse

Du er altid velkommen til at skrive til os