GRATIS WORDPRESS
SUPPORT HJÆLP

Driller din wordpress hjemmeside? Har du brug for en hjælpende hånd til opdateringer og store og små problemer i wordpress? Drop bekymringerne og benyt dig af mit tilbud om gratis wordpress hjælp i en hel klokketime. Ja, du læste rigtig! De første 15min er 100% gratis.

Professionel WordPress Support - Og så er det gratis! 😮

Dennis Hansen
[wp_schema_pro_rating_shortcode]

100% Gratis wordpress hjælp

Hvem er vi? Vi er skarpe til WordPress og ved med 99,99% sikkerhed, at vi kan hjælpe dig med dit problem. Vi tilbyder gratis hjælp til opdateringen af hjemmesiden, dine WordPress Plugins, samt løsningen af små og store problemer i din wordpress, så du kan komme videre i teksten. Har du brug for hjælp på længere sigt, tilbyder vi også en WordPress support aftale til en hammer fordelagtig pris.

Dennis Bank

WordPress & SEO Ekspert

Vores glade kunder

Så let er det!

1 Kontakt os

Udfyld formularen i bunden af siden. Forklar dit problem, og jeg vil hurtigt svare dig igen.

2 Gratis WordPress Hjælp

Jeg vil nu kontakte dig, og vi aftaler nærmere alt efter hvad dit problem er. Har du et problem som jeg ikke kan løse inden for de 15 min., så aftaler vi nærmere.

3 Hvad koster det?

Vores WordPress Support hjælp er gratis. Er det nu også gratis? Den er gratis, hvis blot du laver et link til mig fra din hjemmeside

Vores wordpress services

Brug for hjælp til wordpress?
Vi kan det hele, og vi er eksperter til det, så overlad trygt dine problemer til mig, så du ikke skal bekymre dig mere over opdateringen og vedligeholdelsen af wordpress. Vi tilbyder gratis hjemmesidesupport i 15min, og vi er 99.99 % sikre på, at vi kan hjælpe dig med dine udfordringer på din WordPress hjemmeside eller hertilhørende plugins.

Herunder ser du hvilke WordPress Support områder vi dækker

Opdatering af WordPress

Opdatering af grafik og tekster

WordPress Plugins

Skal du opdatere et plugin, installere eller har brug for et plugin til en given funktion?

Opdatering af indhold

Hjælp til opdatering, og smårettelser af indhold på din wordpress hjemmeside.

Fejlsøgning

Driller din wordpress installation, får du en 404, eller er det serveren som ikke svarer? lad os kigge på det i en fart.

WordPress Tema

Har udskiftet wordpress temaet, og får du nu fejl på siden, eller overvejer du at udskifte dit nuværende tema?

WordPress Malware / Virus

Har du fået malware, eller dukker der andet op på din hjemmeside, som ikke skal være der?

WordPress Grafik

Skal du have hjælp til at indsætte grafik, som et header billede, eller blot tilpasse den så den ikke fylder 200% af din hjemmeside?

WordPress Kontaktformular

Indsættelse af kontaktformular er én ting, at få den ting at sende er tit den svære del.

WordPress Backup

WordPress

Mail levering / Udsendelse

WordPress Hastighed

WordPress Supportaftale

Ønsker du en fast supportaftale, med en der har 100% styr på WordPress? Så hiv fat i os, og vi laver en løbende aftale, som gør det sjovt for både dig og mig

Med vores ekspertise i WordPress kan vi for eksempel hjælpe dig med backups, mail– og telefonsupport, løbende opdatering og vedligeholdelse af din wordpress, scanninger for virus- og malware, rettelser på siden, installering af plugin eller hjælpe dig med fejlsøgninger i plugin, eller blot når hjemmesiden driller.

Har du brug for eksperthjælp til WordPress?​

Ved du allerede nu, at 15 min ikke er nok til at dække dit behov for hjælp til WordPress? 
Orker du i længden ikke selv vedligeholdelsen af din WordPress og små og store opdateringer som f.eks. vigtige sikkerhedsopdateringer af din hjemmeside? Ønsker du at få en hammergod pris på en supportaftale, så du kan få hjælp til wordpress løbende - måske i form af en klippekortsløsning? >> Så hiv fat i mig med det samme! << Vi er eksperter i al WordPress support.
screenshot af wordpress hjemmeside

WordPress Support

1. klasses wordpress support, helt gratis. Vi kigger på dit problem, og prøver at hjælpe dig videre.

WordPress Opdatering & Backup

WordPress opdatering, og kontinuerligt backup er essentielt for at være sikret, en top sikker hjemmeside. Vi hjælper dig igang, eller videre med opdatering og backup af dit wordpress webhotel

WordPress Support Aftale

En supportaftale kan være en lindring, og én ting mindre du skal tænke på. Der er hele tiden vedligehold forbundet med en wordpress hjemmeside, og det er vigtigt at holde den opdateret, for at være sikker på at eventuelle sikkerhedshuller i et plugin, eller thema er lukket, og ikke bliver udnyttet, især gælder det for sidens plugins. Stopper en udvikler pludselig med at udvikle sit plugin, kan der med tid opstå en sikkerhedsbrist i pluginnet, eller et hul som eventuelle hackere kan benytte sig af i dette plugin.

Kyndig WordPress Support

Har du problemer med din wordpress side, så lad os få kigget på den i en fart. Jeg vil gøre mit bedste. Og har du blot et spørgsmål, så stil mig et spørgsmål, det koster aldrig at spørger.

Det er altid gratis at spørge

Ved at spørge om gratis hjælp, skal du være indforstået med, og acceptere at jeg beder om et link retur til min side, som tak for hjælpen.

Dennis Hansen

Vi samler på tilfredse kunder
– Dennis Hansen

Gratis WordPress hjælp

Jeg tilbyder gratis hjælp til din hjemmeside og WordPress i op til 15min. Ja, du læste rigtigt! Mit tilbud om support er såre simpelt og uden beregning for dig. Jeg kan stort set det hele og er 99.99% sikker på, at jeg kan hjælpe dig med dine udfordringer, eller fortælle dig hvem du skal have til at hjælpe dig, hvis ikke jeg er manden som kan løse dine problemer. Nogle af de services, jeg tilbyder er bl.a. at hjælpe dig med installationer, opdatering og vedligeholdelse af wordpress, når det hele bøvler. 

Jeg er også klar til at tjekke op på dit behov for rettelser, hvis der opstår fejl efter opdateringen og lignende. Det eneste, som jeg vil bede om i retur for gratis support til din hjemmeside, er et link tilbage til min hjemmeside, så jeg kan hjælpe endnu flere med deres behov for support til WordPress hjemmesider.

Duplikeret indhold

Jeg kan også hjælpe dig med smårettelser og installationer på din side, hvis du eksempelvis står og har behov for at indsætte et script som fx Google analytics sporingskoden. Får du fejlmeldinger på siden, kan jeg også tilbyde dig at hjælpe til og få fikset problemet, og se hvor du har lavet noget rod på siden ved at få din installation rullet tilbage til et tidligere punkt, så din hjemmeside kommer op og køre igen. Det kan også være, at din hjemmeside er lidt sløv i det, og der kan jeg hjælpe dig med at få lavet en backup og få den op til full speed. 15min er måske nok til at hjælpe dig med smårettelser, men jeg tilbyder også hjælp til WordPress på længere sigt i fx. en abonnements- eller klippekortsløsning, der passer dig og dine behov for wordpress support. Kontakt mig for priser og aftaler, så vi kan finde en løsning.

Hvis wordpress ofte driller og din hjemmeside altid er en kilde til konstant frustration, så står du måske og har behov for en mere løbende WordPress supportaftale hos os. Vurderer jeg, at dit wordpress problem tager længere end 15min at fikse, kan jeg nemlig også tilbyde, at vi tager en snak om hvordan og hvorledes vi bedst løser dit problem, og hvordan vi gør det hurtigst og billigst. Jeg går ind for transparenthed og pakker ikke noget ind – og jeg prøver aldrig at lokke nogen til at købe noget, som de overhovedet ikke har brug for. Jeg sender heller aldrig en regning, uden at jeg er blevet hyret, og vi har aftalt en pris, der er rimelig for alle parter.

Målet med at tilbyde gratis hjælp i 15min til wordpress er såre simpelt. Mit mål er nemlig at få nye venner (jeg hader ordet ‘kunder’), som ser, at vi er gode til at hjælpe dem med hjemmesideopdateringer og WordPress support, når nøden eller behovet er størst. Det gør vi også fordi at vi ønsker at I får lyst til at hyre os næste gang, der er brug for hjælp til WordPress, hvad end det er et mindre problem, som jeg kan klare indenfor 15min, eller om det er et behov for en løbende supportaftale.

Husk, at det altid er gratis at spørge – jeg er klar til at hjælpe med alle opgaver i WordPress og med hjemmesidesupport, så tøv ikke med at kontakte mig for mere info eller priser for hjælp.

Priser WordPress Support & Hjælp

Har du brug for mere hjælp koster det 650,- ex. moms i timen. Har du brug for mere eller hjælp i længere tid, så kan vi helt klart anbefale at købe et klippekort, eller få et decideret tilbud på opgaven.

Vi tilbyder også en WordPress Support aftale. Er du interesseret i at slippe for besværet, så hør os til en pris på en aftale tilpasset netop dine behov.

Skal vi arbejde sammen?

Vi er sikre på at enhver virksomhedsejer, ved hvor vigtigt det er at gøre sig bemærket, og være synlig og aktiv netop der hvor ens kunder eller målgruppe befinder sig.

Tag skridtet videre og lad os sammen nå nye højder