Online Markedsføring

ONLINE MARKEDSFØRING

ApolloWeb er et online markedsføring bureau, med mange års erfaring.
Vi startede tilbage 1996 da internettet blot var en “døgnflue” som mange sagde.🤣

Hos ApolloWeb har vi dog ikke sluppet grebet eller interessen, og det har givet os efterhånden mange års erfaring med i værktøjskassen.

Markedsføring er mange ting, som blandt andet SEO, Google Ads, Annoncering og strategi for sociale medier, markedsføring via email platform og meget mere, læs mere her på siden.

Vi tror på Online Medier og det bør du også 🖥️

DIGITAL ONLINE SYNLIGHED

Hvem vil ikke gerne ses?

Hvad er online markedsføring

Online markedsføring dækker mange områder, herunder kan du se et par af de markedsføringsområder vi ved er de vigtigste at bruge tid og penge på.

SEO - Søgemaskineoptimering

Søgeordsoptimering ( også kaldt SEO ) er et vigtigt område man ikke skal springe over. Når vi Snakker SEO findes blandt andet, Teknisk SEO, Organisk SEO, og blandt andet også Lokal SEO, den ene mere vigtig end den anden. 

Her går man ind og finder de søgeord du skal findes på, og optimerer din side hertil på i alt over 200 faktorer som spiller ind når Google Algoritme løber siden igennem. Du kan læse mere om hvad SEO Optimering er.

Google Ads

Tidligere kaldet Google Adwords, kan du hoppe ind forrest i køen, og dukke op aller øverst i Googles Søgeresultater, eller blive vist på andre hjemmesider, som viser Google Adsense annoncer.
Vi mener at Google Ads bør være en supplering til Organisk SEO, da organisk opnåede placeringer i længden er billigere og mere værd for dig.

Facebook Annoncering

Har du hørt om nogen som ikke bruger Facebook?
Nej vel! Stort set alle har en facebook profil, og bruger denne dagligt.

Så der er rimelig stor chance for at netop din målgruppe også sidder på dette sociale medie.
Dine konkurrenter annoncerer her, og det gør de kun af en bestemt grund. Fordi det virker!

Online markedsføring

Sociale Medier Markedsføring

For dumt at lade være. Det er gratis at være præsenteret på de største sociale medier, og dine kunder sidder her også. Hvorfor ikke få lagt en strategi for hvordan du bør være synlig her?

Du behøver ikke annoncere hvis budgettet ikke er til det.
Men start med at være aktiv, og dele interessante opslag, med dine følgere.

E-MAIL MARKEDSFØRING

Email markedsføring, også kendt som nyhedsbreve, er en gammel men effektiv kanal.
Når vi nu sammen får henvist flere og flere interesserede besøgende til din side, hvorfor så ikke holde fast i deres tilkendegivelse af interessen for dit produkt?
Lad dem skrive sig på listen, som du sender spændende nyheder, artikler eller tilbud til.

ONLINE MARKETING PRISER

Hvad koster det at markedsføre sig online?

Det er ikke gratis, men der er mange ting du selv kan gøre. Men sidder du ikke i en stilling, hvor du har tid og overskud til at bruge et vis antal timer hver måned, så lad et specialiseret team stå for det, og du kan bruge din tid fornuftigt og til det du er specialiseret i.
Mange tror at områder som online markedsføring, seo, annoncer mm. er en engangs udgift.
Det er desværre ikke korrekt. For den bedste virkning, kræver det en en plan, effekt måling, og når man har fundet at passende niveau, og opnået ønskede placeringer, kan man vælge at begynde at skrue ned for den vedvarende optimering, som seo, tekster, artikler, annoncering og så videre.
Men det anbefales aldrig at slukke helt for arbejdet, så vil dine konkurrenter bare overhale dig lige så stille indenom, inden du har nået at få set dig omkring.

Det er altid svært at slynge en pris ud som gør sig gældende for ethvert projekt, men regn som udgangspunkt med at have et budget på minimum 5000kr og opefter.
Mist ikke modet, hvis du synes det lyder for højt til dig, du kan sagtens komme igang for mindre, effekten bliver blot mindre.
Vi hører gerne fra dig, uanset projektets størrelse.
Kontakt os helt uforpligtende!

Vil du selv lave din online marketing?

Man skal starte et sted!
Som vi plejer at sige; “Åbner du en butik ude midt i en skov, hvordan skal kunderne så finde frem til dig? Du er jo nødt til at at sætte skilte ved vejen som viser dem retningen”

Det samme gør sig gældende når du “åbner” en hjemmeside. Du skal i første omgang hjælpe Google med at finde dit Website, og herefter optimere den så google finder ud af at sætte de rette skilte op i Søgeresultaterne til din side.

Ønsker du selv at lave din online markedsføring, start med at læse vores guide med 34 vigtige råd til din online markedsføring

priser markedsføring

Brug for hjælp til markedsføring

Skriv til os hvad du gerne vil have hjælp til!

Online Marketing Guides og Strategier

seo vs facebook annoncering

Skal du vælge SEO eller Facebook annoncering? [Hvad er forskellen]

Gæsteindlæg af Silje Storgaard – Facebook annoncerings konsulent Hvilken form for online markedsføring skal du fokusere på? Facebook annoncering eller SEO – søgemaskineoptimering? Der er …

Læs Mere →
seotekst cirklen

SEO Tekster

Sådan Skriver Du Seo Tekster Der Virker At skrive gode seo tekster, tager tid, og kan i den grad trække tænder ud, hvis du i …

Læs Mere →

Top 7 Bedste CMS system

CMS (Content Management System) er betegnelsen for det software man vælger at styre sin hjemmeside med. Der findes et hav af CMS systemer til netop …

Læs Mere →

Klar til at komme videre?

Vi er sikre på at enhver virksomhedsejer, ved hvor vigtigt det er at gøre sig bemærket, og være synlig og aktiv netop der hvor ens kunder eller målgruppe befinder sig.

Tag skridtet videre og lad os sammen nå nye højder.