SEO Konsulent

Søgemaskineoptimering der virker.
Vi skaber resultater

Ønsker du en bedre placering i Google så er SEO nødvendigt. Her betaler du ikke mere en du behøver!
Skal vi være din SEO konsulent?

Kom på side 1 med en SEO Ekspert

Side 1 på Google eller ingen ting!

Vi lover hverken guld eller grønne skove. Men vi lover dig for at det eneste mål altid vil være side 1 i Googles søgeresultater. Det vil altid være individuelt hvor lang tid der kan gå før du rammer side 1. det kan være alt lige fra 1 -12 måneder.
Normalt ser vi resultater allerede få dage efter optimering, og ofte efter 3-8 måneder vil du ligge på side 1.

SEO Ekspert

Freelance SEO Konsulent med erfarring

Hvorfor betale i dyre domme til et SEO bureau? Når du kan hyre en billig SEO konsulent, til ofte 50% af det som bureauerne priser.

Hvorfor SEO?

SEO, også kaldt søgemaskineoptimering/søgeordsoptimering på dansk er essentielt for enhver seriøs virksomhed som gerne vil modtage lige så mange ordrer, henvendelser eller besøgende som sine konkurrenter. Du skal derfor have søgemaskineoptimeret din hjemmeside med relevante søgetermer som du bør blive vist og fundet på.

dennis hansen

Hos mig får du

Med mig som SEO konsulent, vil du opnå de bedste resultater. 100% dedikation, og én der går det ekstra skridt for at du opnår resultater.

Freelance SEO konsulent

SEO indebærer følgende

Der er mange ting der skal holdes styr på når der skal optimeres for at opnår bedre søgeresultater for din hjemmeside. Hos mig slipper du for at skulle handle hos flere virksomheder. Du undgår også mellemled og dyrere regninger. Her får du en samlet loyalitets pris, når du køber søgemaskineoptimering hos mig.

Onpage SEO

Teknisk SEO

Søgeordsanalysering

Intern lnikbuilding

Ekstern linkbuilding

SEO tekster

wordpress værktøj

Søgemaskineoptimering pris

Her kan du se forslag til SEO aftaler, til dig der vil have et overblik over hvad økonomien cirka ligger på, når man skal igang med SEO. Ved hver klient regner vi naturligvis en SEO pris tilpasset til netop din hjemmeside og med dine ønsker for øje. Se SEO priserne herunder. SEO er en vedvarende process som hele tiden skal holdes ved lige, men ønsker du i stedet en engangs optimering af din side, kan vi naturligvis lave et tilbud på dette.

SEO pakke - Launch

Kr3750/md

Det rette valg til dig der gerne vil starte op med søgemaskineoptimering af mindre hjemmeside men ønsker en rolig organisk vækst

SEO pakke - Kickstart

Kr5000/md

Til virksomheden der vil se resultater og ønsker at opnå bedre placeringer hurtigere, i Google søgeresultater.

SEO pakke - Rocketspeed

Kr9000/md

Til den ambitiøse virksomhed der går efter de bedste placeringer i Google på stærkere og sværere søgeord.

SEO Konsulent timepris

Kr750

Til dig der måske har et par småopgaver, og kun brug for enkelte timer.

*SEO aftalerne
SEO priserne er eksempler på hvor mange timer du får for dit budget. Vælger du fx. et budget på 10.000kr vil vi sammen fordele budgettet ud på de forskellige SEO områder, som onpage, seo tekster, linkbuilding mm. sådan det giver mest mening og størst værdi for din side.

Ofte stillede spørgsmål om SEO

Hvorfor betale 10.000kr i måneden når andre tilbyder det til 10.000kr for et helt år?

Svaret er ganske simpelt. Virksomheder der sælger ydelser som denne, lever ofte af at sælge værdiløse pakker.  Du får ganske enkelt ikke en disse for under 1000kr i måneden.
Skal man lave søgeordsanalyser, onpage seo, intern og ekstern linkbuilding får man intet med denne løsning. Bare det at lave en ikke dybdegående søgeordsanalyse tager snildt 3-5 timer. Med under 1000kr i måneden for SEO,  bruger SEO bureauet max 1 1/2 time på den månedlige optimering. For eksempel blot et ekstern link til din side ryger hurtigt op i 1000kr for udgivelse og tekstforfatning.

Det kommer helt an på hvilket budget du planlægger at bruge på SEO. Bruger du 3000kr i måneden kan jeg sagtens garantere at du vil nå til side 1, men det er ikke sikkert at det lige sker på 3 måneder. Tager du familien med i flyveren mod Italien, når du uden tvivl hurtigt målet, men det koster også lidt mere. Tager du i stedet bilen, går det meget langsommere, koster mindre mén du når målet.

Det afhænger naturligvis kun af dig og din økonomi.
Normalt siger vi, at hvis du skal opnå resultater hurtigt, og følge med dine konkurrenter, som jo også søgemaskineoptimerer konsekvent, er du nød til at bruge et beløb der passer til konkurrencen på din hjemmesides søgeord.

Ofte vil det være optimalt at starte med ikke meget mindre end 10.000kr i måneden. Det er i dette prisleje vi ser størst organisk vækst på hurtigst tid.

Vi laver ofte aftaler hvor kunden selv er med inde over, og udfører de opgaver som vedkommende har kompetencer og resurser til. Det kan fx. være tekstforfatning ud fra søgeord som jeg finder. Det kan være indsætning af content på hjemmesiden, og meget mere. Vi kan sagtens lave en samarbejdsaftale hvor du er med, og samtidig lærer om SEO.

dennis bank hansen

Professionel SEO konsulent

Få pris på SEO

Skriv til mig og lad os se hvad vi sammen kan udrette

Hvorfor vælge mig som SEO konsulent?

At finde den rigtige SEO konsulent kan være svær. Der er mange fisk i havet, og det kan være svært at vurdere om man har fundet den rette. Der går jo som sagt noget tid før at men ser resultater.

Men du skal vælge mig fordi du får en

Få hjælp til SEO

Vi kan hjælpe dig med al SEO arbejdet, eller blot hjælpe dig igang, og lære dig hvordan du selv kan arbejde videre med den vedvarende SEO Optimering.
SEO er nemlig ikke en engangs foretagende, men er noget man løbende skal optimere på. I starten vil der være mere arbejde, men efterhånden som man får sparket siden op på google, kan man skrue lige så stille ned, og finde et passende forbrugstid.
Det handler jo om hele tiden at holde øje med sine konkurrenter. Får du sparket din konkurrent af pinden, og ligge ved siden af eller over ham, kan du være sikker på han også arbejder ihærdigt for at generobre, eller bevare sin plads på tronen, vær ganske sikker på det.

SEO optimering

Effektiv og billig SEO

Hvad er SEO?

SEO OPTIMERING

Også kaldet SEO og søgeordsoptimering, som er en forkortelse af ordene Search Engine Optimization, som vi på dansk kalder Søgemaskineoptimering.

Det er som sådan ikke noget hokus pokus i SEO, det handler i bund og grund blot om at levere mere relevant og bedre indhold til dine brugere, end dine konkurrenter gør.

Der er stor værdi i at yde en indsats med sin seo optimering, for at opnå en bedre organisk placering og rækkevidde, herved kan man nemlig (hvis man er god nok) blive placeret så godt i Googles Søgeresulteter, at man vil kunne sænke eller stoppe sit Google Adwords forbrug ( hedder nu 2020 Google Ads)

ApolloWeb har specialiceret sig i Søgemaskineoptimering gennem mange år, og har værktøjskassen fuld at kendskab, erfaring og professionelle værktøjer

Herunder kan du læse nogle af de SEO begreber du med stor sandsynlighed er stødt på i din søgen.

Læs også guiden: Bedste SEO Værktøjer

SEO OPTIMERING - ON PAGE

SEO har eksisteret i mange år, og har udviklet sig lige siden.
engang kunne du gentage et ord 30 gange, og skrive sidelange sider målrettet søgemaskinerne for at opnå en bedre placering. Dette kom egentlig ikke altid forbrugerne tilgode, da mange ofte endte op med tekster kun optimeret til søgemaskinerne, istedet for forbrugerne.
Tiden er nu en helt anden, og vi snakker nu vigtigheden i at levere relevant, korrekt og konkret indhold, som beskriver dine produkter, ydelser, eller andet på en overskuelig, læsbar og udholdelig måde.
Når man snakker om SEO optimering, er der mange hundrede faktorer som spiller ind i det samlede regnestykke. Hvis du læser videre kan du læse om nogle af de vigtigste punkter når vi snakker optimering af hjemmesider.
Det væsentligste at starte med er typisk at udarbejde en søgeordsanalyse, og her efter udvælge de rigtige søgeord og starte med at optimere og tilpasse dine Meta titler og descriptions ( beskrivelser ).

Læs artikel: On page SEO

LOKAL SEO

Navnet siger lidt hvad det er. Er for dig som har en butik, virksomhed, eller servicevirksomhed, hvor din målgruppe er lokale brugere. Det kan også være du befinder dig i en turist by, og potentielle kunder er turister om hjemmefra søger på fx. “BYNAVN SPISESTEDER”, el “Overnatning i BYNAVN/STED” dette er blot to søgeord som man kan optimere for. Her er det vigtigt at foretage en søgeordsanalyse, så du kender dine brugeres søgemønstre, og interesser.

Vi har skrevet meget mere her om Lokal SEO

GOOGLE MY BUSINESS

I sammenhæng med Lokal SEO, er det vigtigt at du har oprettet eller overtager en allerede synlig listing i Google My Business. Med Google My Business har du en chance for at blive vist fremhævet, med forretningsoplysninger, som blandt andet, adresse, hjemmeside, telefonnummer, åbningstider og mere.

Sådan opretter du selv en Google My Business

STRUKTUREREDE DATA

Er et markup sprog, som er med til at sikre at google læser og forstår dine indtastede data korrekt, og viser dem korrekt. Du kan blandt andet være så heldig at få en fremhævet Rich snippet, eller få vist bedømmelses stjerner, og mange andre informationer i SERP ( Search Engine Result Page ), disse fremhævede datas er med til at sørge for at flere klikker på dine fremhævede resultater.
Det er dog aldrig en garanti at Google vælger at fremhæve disse strukturerede data, men vi hjælper det på vej.

SEO RAPPORTERING OG EFFEKTMÅLING

Hvis ikke der måles når der sættes ind på SEO arbejdet, skyder man bar i blinde.
Der findes ingen endelig vejledning til hvad DU skal gøre for at opnå bedre placeringer.
Som tidligere nævnt findes over 200 rangeringsfaktorer som Google måler på.
Og det er disse punkter vi arbejder med, og forbedrer samt andre ikke fastlagte faktorer fra Google side, men som analyser, og vores erfaring fortæller os virker rigtig godt.
Det er derfor vigtigt at monitorere og måle effekten af indsatsen, så vi hele tiden kan følge med i hvad der virker og hvad der ikke gør, er der nogle ting som slet ikke viser sig at virke for netop din side, er der ingen grund til at spilde tid på dette område, men fokusere sin tid energi og penge på de områder og taktikker som viser sig værende effektive

SEO ANALYSE

Også kaldet for Søgeordsanalyse.
Kort og kontant, handler det om at finde ud af hvad dine og dine konkurrenters kunder søger på når de leder efter dine produkter.
Her går vi ind, ved hjælp at professionelle værktøjer, og sammenligner dig, med dine konkurrenter, og finder frem til kunders søgeadfærd og søgetermer i Google.
Her piller vi de ord ud som vi mener og ved der er chance for at opnå en gevinst ved at arbejde videre med, og i sidste ende opnå kvalificeret trafik.

TEKNISK SEO ANALYSE

Teknisk SEO er et udtryk for en grunde gennemgang og analyse af dit website, og dets ingående, og udgående links, og sikring af at disse ikke peger blindt, altså til døde eller ikke eksisterende sider ( 404 sider ). hastighedsoptimering af hjemmesiden, duplikeret og, eller manglende indhold, fejlkoder samt siden arkitektur.
Bliver din side indlæst, eller blokeret for Google? Hastigheden er også et faktor, som vi kigger på, ligesom pegning og redirects af domænenavnet ikke ender ud i et redirect chain. Vi kigger bla. også på billederne, struktur, tags, sitemaps, og mange andre livsnødvendige faktorer.

LINKBUILDING - EKSTERN SEO ( OFF PAGE )

Linkbuilding er en ekstrem vigtig rankingfaktor

Her kræves der en strategi og grundig undersøgelse af netop dit område, og hvilken kategori du hører ind under. Det er nemlig vigtigt at skaffe relevante links til din side.
Hver link til din side, er en “stemme” på din side.

LINKANALYSE

Vi skal finde ud af hvilken branche du hører under. Så undersøger vi grundigt markedet og finder frem til dine konkurrenter indenfor samme segment, og laver nu en konkurrentanalyse, som er med til at fortælle os hvilke type sider kunne det være relevant for dig at have links fra.

LINKSTRATEGI

Ud fra ovenstående udarbejder og planlægger vi en handlingsplan vi kan arbejde ud fra. Herfra arbejder vi løbende på at skaffe kvalitets links, som er relevante for din niche område. Aftalens længde aftaler vi indbyrdes. Det kan også være du efter noget tid selv ønsker at fortsætte med den løbende linkbuilding.

LINKBUILDING SERVICE

Her har du muligheden for at modtage en liste med sider hvor du kan få links fra til din hjemmeside. Denne service kører som et abonnement, hvor du hver måned vil modtage en mail med link muligheder i.

Få et tilbud eller start en dialog

Skal vi prøve at kigge på din hjemmeside, og komme med et bud på en effektiv strategi?

Det koster ALDRIG noget at spørge om et tilbud

dennis hansen

Her finder du mig.
Du er velkommen til at sende en mail, eller sågar smide mig en besked på facebook, eller linkedin
– Dennis Hansen

Stop med at betale for ingen ting og nå side 1 inden længe

Brug helle en SEO konsulent der ikke sælger tomme ord, og dårlige SEO løsninger.