"SEO"
Search Engine
Optimization

5/5 (2 Anmeldelser)

Søgemaskineoptimering ( SEO )

Også kaldet SEO og søgeordsoptimering, som er en forkortelse af ordene Search Engine Optimization, som vi på dansk kalder Søgemaskineoptimering.

Det er som sådan ikke noget hokus pokus i SEO, det handler i bund og grund blot om at levere mere relevant og bedre indhold til dine brugere, end dine konkurrenter gør.

Der er stor værdi i at yde en indsats med sin seo optimering, for at opnå en bedre organisk placering og rækkevidde, herved kan man nemlig (hvis man er god nok) blive placeret så godt i Googles Søgeresulteter, at man vil kunne sænke eller stoppe sit Google Adwords forbrug ( hedder nu 2019 Google Ads)

ApolloWeb har specialiceret sig i Søgemaskineoptimering gennem mange år, og har værktøjskassen fuld at kendskab, erfaring og professionelle værktøjer

ER DU SYNLIG I GOOGLE?

Vi hjælper dig med at blive det!

SEO OPTIMERING - ( On Page )

Hvad er SEO?

SEO har eksisteret i mange år, og har udviklet sig lige siden.
engang kunne du gentage et ord 30 gange, og skrive sidelange sider målrettet søgemaskinerne for at opnå en bedre placering. Dette kom egentlig ikke altid forbrugerne tilgode, da mange ofte endte op med tekster kun optimeret til søgemaskinerne, istedet for forbrugerne.
Tiden er nu en helt anden, og vi snakker nu vigtigheden i at levere relevant, korrekt og konkret indhold, som beskriver dine produkter, ydelser, eller andet på en overskuelig, læsbar og udholdelig måde.
Når man snakker om SEO optimering, er der mange hundrede faktorer som spiller ind i det samlede regnestykke. Hvis du læser videre kan du læse om nogle af de vigtigste punkter når vi snakker optimering af hjemmesider.
Det væsentligste at starte med er typisk at udarbejde en søgeordsanalyse, og her efter udvælge de rigtige søgeord og starte med at optimere og tilpasse dine Meta titler og descriptions ( beskrivelser ).

Lokal SEO

Navnet siger lidt hvad det er. Er for dig som har en butik, virksomhed, eller servicevirksomhed, hvor din målgruppe er lokale brugere. Det kan også være du befinder dig i en turist by, og potentielle kunder er turister om hjemmefra søger på fx. “BYNAVN SPISESTEDER”, el “Overnatning i BYNAVN/STED” dette er blot to søgeord som man kan optimere for. Her er det vigtigt at foretage en søgeordsanalyse, så du kender dine brugeres søgemønstre, og interesser.

Google My Business

I sammenhæng med Lokal SEO, er det vigtigt at du har oprettet eller overtager en allerede synlig listing i Google My Business. Med Google My Business har du en chance for at blive vist fremhævet, med forretningsoplysninger, som blandt andet, adresse, hjemmeside, telefonnummer, åbningstider og mere.

Søgeordsoptimering

Strukturerede Data

Er et markup sprog, som er med til at sikre at google læser og forstår dine indtastede data korrekt, og viser dem korrekt. Du kan blandt andet være så heldig at få en fremhævet Rich snippet, eller få vist bedømmelses stjerner, og mange andre informationer i SERP ( Search Engine Result Page ), disse fremhævede datas er med til at sørge for at flere klikker på dine fremhævede resultater.
Det er dog aldrig en garanti at Google vælger at fremhæve disse strukturerede data, men vi hjælper det på vej.

SEO Rapportering og effektmåling

Hvis ikke der måles når der sættes ind på SEO arbejdet, skyder man bar i blinde.
Der findes ingen endelig vejledning til hvad DU skal gøre for at opnå bedre placeringer.
Som tidligere nævnt findes over 200 rangeringsfaktorer som Google måler på.
Og det er disse punkter vi arbejder med, og forbedrer samt andre ikke fastlagte faktorer fra Google side, men som analyser, og vores erfaring fortæller os virker rigtig godt.
Det er derfor vigtigt at monitorere og måle effekten af indsatsen, så vi hele tiden kan følge med i hvad der virker og hvad der ikke gør, er der nogle ting som slet ikke viser sig at virke for netop din side, er der ingen grund til at spilde tid på dette område, men fokusere sin tid energi og penge på de områder og taktikker som viser sig værende effektive

Hjælp til SEO

Vi kan hjælpe dig med al SEO arbejdet, eller blot hjælpe dig igang, og lære dig hvordan du selv kan arbejde videre med den vedvarende SEO Optimering.
SEO er nemlig ikke en engangs foretagende, men er noget man løbende skal optimere på. I starten vil der være mere arbejde, men efterhånden som man får sparket siden op på google, kan man skrue lige så stille ned, og finde et passende forbrugstid.
Det handler jo om hele tiden at holde øje med sine konkurrenter. Får du sparket din konkurrent af pinden, og ligge ved siden af eller over ham, kan du være sikker på han også arbejder ihærdigt for at generobre, eller bevare sin plads på tronen, vær ganske sikker på det.

SEO ANALYSE

SEO ANALYSE

Også kaldet for Søgeordsanalyse.
Kort og kontant, handler det om at finde ud af hvad dine og dine konkurrenters kunder søger på når de leder efter dine produkter.
Her går vi ind, ved hjælp at professionelle værktøjer, og sammenligner dig, med dine konkurrenter, og finder frem til kunders søgeadfærd og søgetermer i Google.
Her piller vi de ord ud som vi mener og ved der er chance for at opnå en gevinst ved at arbejde videre med, og i sidste ende opnå kvalificeret trafik.

TEKNISK SEO ANALYSE

Teknisk SEO er et udtryk for en grunde gennemgang og analyse af dit website, og dets ingående, og udgående links, og sikring af at disse ikke peger blindt, altså til døde eller ikke eksisterende sider ( 404 sider ). hastighedsoptimering af hjemmesiden, duplikeret og, eller manglende indhold, fejlkoder samt siden arkitektur.
Bliver din side indlæst, eller blokeret for Google? Hastigheden er også et faktor, som vi kigger på, ligesom pegning og redirects af domænenavnet ikke ender ud i et redirect chain. Vi kigger bla. også på billederne, struktur, tags, sitemaps, og mange andre livsnødvendige faktorer.

Er du interesseret i at få en hurtig GRATIS gennemgang af din side, og en rapport med vigtige SEO gennemgangs punkter.

LINKBUILDING - Ekstern SEO ( off page )

Linkbuilding er en ekstrem vigtig rankingfaktor

Her kræves der en strategi og grundig undersøgelse af netop dit område, og hvilken kategori du hører ind under. Det er nemlig vigtigt at skaffe relevante links til din side.
Hver link til din side, er en “stemme” på din side.

Linkanalyse

Vi skal finde ud af hvilken branche du hører under. Så undersøger vi grundigt markedet og finder frem til dine konkurrenter indenfor samme segment, og laver nu en konkurrentanalyse, som er med til at fortælle os hvilke type sider kunne det være relevant for dig at have links fra.

Linkstrategi

Ud fra ovenstående udarbejder og planlægger vi en handlingsplan vi kan arbejde ud fra.
Herfra arbejder vi løbende på at skaffe kvalitets links, som er relevante for din niche område. Aftalens længde aftaler vi indbyrdes. Det kan også være du efter noget tid selv ønsker at fortsætte med den løbende linkbuilding.

Linkbuilding Service

Her har du muligheden for at modtage en liste med sider hvor du kan få links fra til din hjemmeside. Denne service kører som et abonnement, hvor du hver måned vil modtage en mail med link muligheder i.

Webdesigner WordPress

Gratis SEO Tjek

SEO er vigtig for enhver seriøs forretning, ihvertfalde hvis du vil være synlig på nettet.
Få en GRATIS seo tjek her
Gratis Seo Analyse
Få en gratis SEO Rapport

ARTIKLER

Affiliate marketing kan potentielt set løfte dit salg

Er man webshopejer, og har man ikke stiftet bekendtskab med affiliate marketing, så er det på høje tide. Affiliate marketing kan potentielt set gå hen …

Læs Mere →
lokal seo optimering

Hvad er lokal SEO?

Når der søges efter nyheder på nettet, der har relevans for et bestemt lokalområde, er det vigtigt, at hjemmesiderne indenfor denne geografi har lokale søgeresultater. …

Læs Mere →
webdesign tips

Webdesign tips

sådan fastholder du brugernes opmærksomhed Det er ikke nok kun at fokusere på at få besøgende på din hjemmeside. Du skal også sørge for, at …

Læs Mere →

Klar til at komme videre?

Vi er sikre på at enhver virksomhedsejer, ved hvor vigtigt det er at gøre sig bemærket, og være synlig og aktiv netop der hvor ens kunder eller målgruppe befinder sig.

Tag skridtet videre og lad os sammen nå nye højder