BILLIG HJEMMESIDE

Kom igang for små penge

Du får en billig professionel hjemmeside bygget i WordPress efter dine ønsker, det kan være til den lokale tømrer, men også revisoren i storbyen. Du bestemmer helt selv, uanset erhverv. Vi påbegynder allerede arbejdet når vi har modtaget al relevant materiale fra dig.
Skal vi sørge for teksterne til din nye hjemmeside, kan vi også sagtens klare dette til en fordelagtig pris.

gul pil
Få et tilbud

Professionelle & Billige Erhvervshjemmesider

Hvad tilbyder vi?

køb en times wordpress support

WordPress Hjemmeside

Med WordPress får du rigtig mange muligheder, og funktioner så du kan optimere din side til søgemaskinerne. WordPress= SEO venlig hjemmeside

wordpress hosting

Hurtig WordPress Hosting

Det er vigtigt at din nye wordpress hjemmeside loader hurtigt. Vi arbejder derfor kun med anbefalede WP hosting løsninger.

wordpress backup

24/7 365
Backup

Med sin online virksomhed er det ekstremt vigtigt altid at have sikret sit indhold. Med vores Backup service er du sikret at intet går til spilde, og at situationen aldrig er værre end at vi spooler tiden 12 timer tilbage.

Dennis Hansen

Skal vi lave din hjemmeside?

Her betaler du den rigtige pris

Et udpluk af Virksomheder vi har lavet hjemmesider for

...og mange flere

køb en times wordpress support

Alle vores kunder vælger WordPress

WordPress er det mest anvendte CMS system i verden. Og det er der en grund til!
En professionel hjemmeside i WordPress er utrolig fleksibel, både for udvikleren, virksomheds ejeren og i sidste ende også for brugeren på dit site.
Et brugervenligt system for både den erfarne, men også nybegynderen.

Så få sat skub i tingene og få fingrene i en billig hjemmeside

Vælg en WordPress hjemmeside!

Derfor er WordPress det rigtige valg for dig!

En erhvervshjemmeside bygget fra bunden i CMS systemet WordPress, er det rigtige valg på mange punkter, blandt andet fordi det er et ekstremt fleksibelt og brugervenligt system.

Webdesignet kan udføres ned til mindste detalje, sådan at Du får lige præcis det udtryk du ønsker.

Når hjemmesiden er færdig og udgivet på dit domæne, kan du til enhver tid let tilgå siden og dets indhold, og hurtigt gå ind og udskifte et billede, eller tilpasse en tekst som du måske lige ønsker opdateret.

Let at bygge videre på en Billig Hjemmeside.
Kommer du i tanke om at du mangler en side, der omtaler et emne, produkt eller andet, er det super nemt at tilføje dette.

WordPress er også det rigtige valg hvis du ønsker at gå i dybden med SEO (søgemaskineoptimering) , da det for dig er let at komme igang med at optimere eksempelvist Title, meta descriptions, tekst- eller billedoptimering.

Vi hjælper dig naturligvis også gerne med at nå dine kunder med professionel SEO vejledning eller ydelser.

wordpress værktøj

100% bevægelsesfrihed

Fordelen ved en WordPress hjemmeside er at der er uendelige muligheder for tilpasning, og skræddersyning efter netop dine ønsker.

køb en times wordpress support

SEO VENLIG

Med WordPress får du rigtig mange muligheder, og funktioner så du kan optimere din side til søgemaskinerne. WordPress= SEO venlig hjemmeside

support aftale til wordpress

Brugervenlig

Med en WordPress hjemmeside, kan du sætte hvem som helst til at oprette et indlæg, eller sætte et ekstra komma på en side du lige havde overset

sikker wordpress

Sikkert system

Holder du hele tiden systemet opdateret, er WordPress et meget sikkert system. Slip for vedligehold – Læs mere om vores vedligeholdelsesaftale her

WordPress Web Design & Re-desing

Professionelle WordPress Hjemmesider
Uanset om du skal bruge en ny hjemmeside, tilpasning af din hjemmeside eller opfriskning af layoutet, eller måske har du en rigtig fin hjemmeside, som du blot ønsker at få bygget op i wordpress. Vi er skarpe til at genskabe, kopiere og lave en klon af din hjemmeside, bygget i WordPress så du sket ikke kan se at den er bygget på ny i WordPress. Alt er muligt

Hvorfor en billig hjemmeside?

Og hvad får du egentlig for pengene?

Du får følgende med i din WordPress hjemmeside

Hvad følger med i pakken, og hvad er ikke med?
Vi mener det er vigtigt at have alt på det rene, inden man går igang. Derfor får du ingen skjulte overrakelser når du vælger at købe en billig hjemmeside hos os.

Dette får du i dette kampagne tilbud:
En billig hjemmeside i WordPress tilpasset dine ønsker, forstået på den måde at du bestemmer hvordan udtrykket skal være, hvilke farver du ønsker brugt.

Vi bruger dine materialer, som billeder og tekster til hjemmesiden. Vi bygger det antal sider på din nye hjemmeside som du ønsker, med den brugervenlige Elementor Builder. Når din billige hjemmeside er færdig, ruller vi den ud på dit domæne (vi skal nok hjælpe dig med at registrere domænet, hvis ikke du har et, koster det typisk 99,- for et DK-domæne). 
Herefter ruller vi siden ud, så den er live for alle brugere på internettet, på en lynhurtig WordPress server, med gratis premium CDN.

Dennis Hansen

1...2...3...sæt igang

De her er tilfredse

wordpress værktøj

Hvad koster en 
WordPress Hjemmeside?

en typisk wordpress hjemmeside inkl. web design koster fra 8.000 – 35.000kr

Det spørgsmål får vi tit.
Men hvorfor fortæller vi ikke bare hvad en WordPress hjemmeside koster?

Det er faktisk lidt lettere sagt end gjort. Aldrig 2 sider er ens, ej heller kundernes behov.

Skal du for eksempel bare bruge en simpel onepage hjemmeside, med en mailadresse, og et telefonnummer til mester, er den naturligvis hurtigere lavet end hjemmesiden der skal have 10 sider, en prisberegner, kontaktformular og hele baduljen.

Og det er slet ikke fordi vores priser er hemmelige. Vi går nemlig op i at være ekstremt transperante. Det har vi igennem rigtig mange år, lært at vores kunder sætter pris på.

Vi laver rigtig gerne en pris til dig ( helt gratis ).
Fortæl os blot hvad du ønsker dig på din nye hjemmeside, og så laver vi en rigtig god pris til dig.

Lynhurtig WordPress Hosting med CDN og server caching

Det lyder måske lidt som fremmedord for dig. Men tro mig det er uundværligt for en WordPress hjemmeside. En hjemmeside bygget i WP kan godt blive tung, og det gælder som du nok ved om at kunne levere indhold hurtigt for sine brugere, når de i deres browser er ved at loade din side.

Det er bevist at hvis din side loader / bliver hentet for langsom, så springer størstedelen fra, simpelthen fordi de bliver utålmodig.

Med en lynhurtig gratis CDN (Content Delivery Network). Leverer du indholdet endnu hurtigere til dine brugere. uanset hvor de er i verden, vil de hente indholdet og elementerne som er på din side via den CDN der er tættest på, eller som leverer hurtigst. Du kan læse meget mere om hvad en CDN er på wikipedia
Heatscope
Wordpress hjemmeside for firmaet Heatscope som sælger og formidler eksklusive terrassevarmere til privatpersoner og B2B salg.
Lystfiskerguiden
WordPress hjemmeside med booking / reservations funktion, samt WooCommerce til salg af online gavekort

Hjælp til WordPress Hjemmeside design

Vi oplever ofte at vores kunder måske ikke helt selv er klar over hvad de ønsker. Det er derfor altid en rigtig god idé at sætte sig ned og kigge på sine kollegaer, og konkurrenters hjemmesider.

Hvad har de som du synes om, og tænker kunne være oplagt til din hjemmeside?
Gør dig nogle tanker ud fra andres design, og lad os sammen bygge noget der ser lige så godt ud, og naturligvis bedre;)

Kig eventuelt her på et lille udpluk af referencer som måske kan inspirere dig.

Venø Færgefart
WordPress hjemmeside med booking / reservations funktion, samt WooCommerce til salg af online gavekort
venofaergefart.dk
Klippekort wordpress

WORDPRESS
KLIPPEKORT

Har du blot brug for en hånd, eller hjælp til lidt småjusteringer, eller for den sags skyld større tilpasninger på dit nuværende WordPress Site? Så kan du med fordel købe et WordPress klippekort og spare penge.

Billig WordPress Hjemmeside
- Bliv set på nettet

Vi ved hvor vigtig førstehånds indtrykket er, og vil med største fornøjelse hjælpe dig på vej til at give dine kunder et godt indtryk.

Det tager lige nøjagtigt brugeren 0,1 sekund at vurdere om de vil handle med dig.

Det koster ikke noget at spørge om et tilbud

Dennis Hansen

Her finder du mig.
Du er velkommen til at sende en mail, eller sågar smide mig en besked på facebook, eller linkedin
– Dennis Hansen

På udkig efter SEO hjælp? læs artiklen: SEO For Begyndere

Billig WordPress Hjemmeside

Hos os betaler du kun den rigtige pris for en hjemmeside, og ikke for jakkesæt og slips eller smarte biler.