Gratis hjemmeside

Dennis Bank

Dennis Bank

Er Web & SEO Master hos Apollo Web.

Sådan får du en gratis hjemmeside

Du kan nu få en gratis hjemmeside. Det er Google der tilbyder denne service. Tjenesten hedder Google Website, og koster ikke en krone. Du er dog begrænset i dine muligheder, især når det kommer til domæne, og SEO.
Produktet henvender sig til små og mindre hjemmeside, som måske bare gerne vil være synlige med en enkelt landingsside.

Google siger at de har valgt at tilbyde denne tjeneste, fordi alt for få virksomheder er repræsenteret på nettet med en hjemmeside.

Du skal først have oprettet en Google My Business, også kaldet GMB i daglig tale. Har du ikke sådan en konto, anbefaler vi at du får oprettet det i en fart. Alle virksomheder bør have oprettet en GMB. Det er iøvrigt også gratis, og det styrker i sidste ende din synlighed, især ved lokale søgninger.

Når du har fået oprettet din GMB konto, så kan du oprette din egen Gratis Hjemmeside.
Denne funktion tager udgangspunkt i det man kalder en Onepage type hjemmeside.
Ved hjælp af deres brugervenlige website builder, kan du hurtigt og let få opsat din egen hjemmeside, uden det store besvær.

Er hjemmesiden virkelig gratis?

Ja en Google Website er gratis.
Du kan dog vælge at få tilføjet dit eget domæne, i stedet for et subdomæne til din GMB konto. Men ja hjemmesiden er gratis, ud over hvis du vælger at få tilknyttet dit eget domæne til.
Gå til Google Websites her

google websites

Bør jeg have en professionel hjemmeside?

Som SEO entusiast og webdesigner, vil mit svar være et kort og kontant “JA”.
Din virksomheds udstråling og tilgængelighed er da ekstremt vigtigt. Det er førstehåndsindtrykket der afgør om brugeren opfatter dig som interessant og seriøs.
Står jeg uden for en restaurant, hvor skiltene hænger i to skruer, og vinduerne er revnede, ville jeg selv lede videre efter et andet sted at spise.
Er man slet ikke repræsenteret på internettet, jamen så bliver du jo heller aldrig fundet. Kunderne skal have mulighed for at læse om dig, dine kvalifikationer, dine produkter og ikke mindst, hvor de finder dig. Så er en professionel hjemmeside at foretrække? JA uden tvivl, vil du konkurrere på lige fod med dine konkurrenter, så SKAL du have en professionel hjemmeside!

Fordele og ulemper ved Google Website

Fordele ved en gratis Google Website må være at det er gratis, det er hurtigt at lave, og så er den hurtig at udgive. Men det er vist også det.
Der er mange væsentlige og livsnødvendige funktioner du IKKE får med en gratis hjemmeside fra Google.
Blandt andet har du ikke mulighed for at søgeords optimere hjemmesiden.
Du kan heller ikke lave flere sider, men er begrænset til én side.

Vores konklusion og anbefaling

Vi synes du skal lave en Google Website, kun fordi du ikke har pengene til en professionel hjemmeside. Har du dog tid og råd anbefaler vi at du får udarbejdet en hjemmeside i WordPress. Du kan hurtig komme igang selv. Men vi hjælper dig også meget gerne igang, eller står for hele udviklingsprocessen.

Dennis Bank

Dennis Bank

Er Web & SEO Master hos Apollo Web.

Otto Pedersvej 1
6960 Hvide Sande

+45 31 90 28 00

dbh@apolloweb.dk

Andre artikler
seo vs facebook annoncering

Skal du vælge SEO eller Facebook annoncering? [Hvad er forskellen]

Gæsteindlæg af Silje Storgaard – Facebook annoncerings konsulent Hvilken form for online markedsføring skal du fokusere på? Facebook annoncering eller SEO – søgemaskineoptimering? Der er …

Læs artiklen →
seotekst cirklen

SEO Tekster

Sådan Skriver Du Seo Tekster Der Virker At skrive gode seo tekster, tager tid, og kan i den grad trække tænder ud, hvis du i …

Læs artiklen →

Top 7 Bedste CMS system

CMS (Content Management System) er betegnelsen for det software man vælger at styre sin hjemmeside med. Der findes et hav af CMS systemer til netop …

Læs artiklen →
wordpress seo

WordPress SEO

At udføre SEO på en WordPress hjemmeside, er faktisk legende let. Du skal hverken ned og rode i koden af dine hjemmeside, eller arbejde steder …

Læs artiklen →
opret google my business

Opret Google My Business

Har du få eller ingen henvendelser? Er du praktisk talt usynlig på nettet? Er du usikker på hvordan du bliver mere synlig?   Med få …

Læs artiklen →
hvad er on page seo

On Page SEO

Hvad er on page seo? On page SEO er den del af din SEO (søgemaskineoptimering eller Search Engine Optimization på engelsk) som har med alt …

Læs artiklen →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SKal vi arbejde sammen?

Det er vigtigt at være til stede, og ikke mindst at blive set online. Ønkser du at være mere synlig, og være mere fremtrædende end dine konkurrenter?

Så lad os få en snak, om hvordan du får en bedre digital og online tilstedeværelse.